Store bamser – den perfekte gave til et stort barn

Hvis du leder efter en gave til et stort barn, er store bamser vejen at gå. De er bløde, nuttede og utrolig søde, så dit barn vil være sikker på at blive forelsket i en.

De er også et godt valg til fødselsdage, ferier og jul! Og de er en vidunderlig tilføjelse til ethvert soveværelse eller legerum!

Der er noget ved en stor bamse, der bare er for god til at modstå, selvom den fylder lidt. Det er derfor, Daniel Gonzalez, en far fra San Antonio, Texas, købte sin fem måneder gamle datter Maddie en kæmpe bamse i sidste uge.

Internettet kunne ikke stoppe med at savle over billederne af det yndige par. Og da de endelig var i stand til at møde den massive bamse personligt, var Maddies reaktion intet mindre end bedårende.

På trods af at hun kun var en baby, blev Madeline helt imponeret over sin nye ven! Hun kunne ikke få nok af sin bamse, og de billeder, hendes far tog af hende med den, går nu viralt.

Men mange mennesker er ikke glade for den store bamse prisskilt. En kvinde kaldte legetøjet for en “forfærdelig støvopsamler”, mens andre klagede over mængden af plastik, som legetøjet ville optage på lossepladser, ifølge Daily Mail Australia.

En anden mor delte sine bekymringer om den gigantiske bamse i et Facebook-opslag og skrev: ‘Hvem bruger dog 1000 dollars på en bamse? Jeg kunne ikke retfærdiggøre $300, eller $100 for den sags skyld.’

En 6,5 fods bamse på Amazon ser skæv ud, når du sammenligner den med andre billeder af samme genstand, og mange af disse ben ser ud til at mangle på billedet. Men det viser sig, at dette blot er en anomali med JoyFay-bamsen, og ikke et træk ved alle bamserne på Amazon.

Denne særlige bamse er en del af virksomhedens ‘Giant Teddy’-serie, og den har en kolossal brun bamse med korte ben og et stort hoved. Den har hvide cirkler på maven, fødderne og de indre ører, der holder den sammen.

Det er faktisk ret imponerende, hvis man ser nærmere på det! Bamsens krop er lavet af brunt stof og sidder ned med små ben, der stikker ud af den. Den har en fyldt næse og en fløjlsblød mave.

Hvis du leder efter en gave, der holder hele livet, er dette den perfekte gave! Det er en kæmpe 44″ bamse, der er proppet med superblød pels og med garanti vil blive elsket i mange år fremover.

Bamsen er perfekt til enhver lejlighed, lige fra Valentinsdag til dit barns første fødselsdag. De er også gode til børn, der er lidt gamle til bamser, da de stadig er meget nuttede og bløde.

Denne bamse fås også i en rød og blå farve, så du kan finde den rigtige gave til dit barn, uanset deres alder. Du kan også købe den med en påsat sløjfe, som er en fin touch til at gøre gaven ekstra speciel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *